Pagina Instellingen

Dit is de naam van de pagina. Deze naam wordt weergegeven in het navigatie-menu
Geef hier een titel aan de pagina. Deze titel wordt weergegeven in de titelbalk van de browser.
U kunt een aangepaste URL gebruiken voor deze pagina.
Selecteer deze optie om er voor te zorgen dat een pagina niet wordt meegenomen in regels die er voor kunnen zorgen dat een doorverwijzing wordt gedaan.
Geef een omschrijving voor deze pagina.
Voer sleutelwoorden in voor deze pagina (gescheiden door komma's). Deze sleutelwoorden maken het makkelijker voor zoekmachines om uw pagina's te indexeren.
Selecteer items uit de dropdown lijst om deze pagina te labelen.
Selecteer de pagina waar u deze pagina als een sub-pagina aan toe wilt voegen.
U kunt er voor kiezen deze pagina niet in het menu op te nemen. Als een pagina niet in het menu staat, kunt u er nog steeds naar toe linken met behulp van de pagina URL.
Toevoegen
RolPagina WeergavePagina bewerkenActies
AdministratorsToestemming verleendToestemming verleend
Alle gebruikersToestemming verleendToestemming verleend
Registered UsersToestemming verleendToestemming verleend
Toevoegen

Uiterlijk

U kunt hier een icoon kiezen dat dan weergegeven wordt in het menu.
U kunt een groot icoon kiezen dat in de console gebruikt zal worden.
De geselecteerde skin wordt toegepast op deze pagina.
select
De geselecteerde container zal worden toegepast op alle modules op deze pagina.
select
Een stylesheet dat alleen zal worden geladen voor deze pagina. Het bestand moet in hoofdmap of in een sub map van de huidige website staan.
Kopieert het geselecteerde ontwerp (skin en container) van de pagina naar de onderliggende sub-pagina's. Deze optie is alleen beschikbaar voor websitebeheerders en Superusers.
Kopieer ontwerp
Als de pagina niet actief is, dan is deze niet beschikbaar voor de bezoekers van uw website. U kan deze optie gebruiken om inhoud te verbergen die u op een later tijdstip wilt gebruiken.
Geef een ververs interval voor automatische verversing van de pagina. (Voorbeeld: voer "60" in voor 1 minuut of laat leeg om uit te zetten.)
Geef hier tags op (zoals META tags) die moeten worden weergegeven in de "HEAD" sectie van de HTML voor deze pagina.

Cache-instellingen

Selecteer welke provider er voor deze pagina moet worden gebruikt.
select

Andere instellingen

Geef aan of deze pagina geforceerd gebruik moet maken van een SSL (HTTPS) verbinding. Deze optie is alleen beschikbaar als de beheerder van deze site SSL heeft geactiveerd in de website instellingen.
Deze instelling bepaald of een pagina mag worden geindexeerd door de zoek crawler. Het gebruikt de INDEX/NOINDEX waardes for robots meta tags.
Geef de gewenste prioriteit op (tussen 0 en 1.0). Dit bepaalt hoe deze pagina in Google moet worden gerangschikt t.o.v. andere pagina's van uw site (0.5 is standaard).
Geef een begindatum voor weergave van deze pagina. Voor deze datum is de pagina automatisch inactief. U kunt de kalender gebruiken om een datum te selecteren.
 
Geef de einddatum voor weergave van deze pagina. Na deze datum wordt de pagina automatisch inactief. U kunt de kalender gebruiken om een datum te selecteren.
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
 
Als u wilt dat deze pagina zich gedraagt als navigatie hyperlink naar een andere bron (pagina, afbeelding etc), dan kun u hier de url specificeren. Dit is dus een optioneel veld.
Deze box aanvinken als u de client op de hoogte wilt brengen dat deze pagina als permanent verplaatst moet worden beschouwd. Dit stelt zoekmachines in staat om hun URL's aan te passen en deze direct te linken aan de bron. Dit wordt genegeerd indien het LinkType staat ingesteld op "Geen".

Gemaakt door Vogezen Admin op 30-3-2017 16:29:46

Laatst bijgewerkt door Raymond Admin op 31-8-2020 15:59:24